Κανάλι στο Ιράν μετέδωσε λίστα θανάτου με τον Νετανιάχου και άλλους Ισραηλινούς υπουργούς - iefimerida.gr

Κανάλι στο Ιράν μετέδωσε λίστα θανάτου με τον Νετανιάχου και άλλους Ισραηλινούς υπουργούς

H «λίστα θανάτου» ισραηλινών αξιωματούχων που μετέδωσε δίκτυο στο Ιράν
H «λίστα θανάτου» Ισραηλινών αξιωματούχων που μετέδωσε κανάλι στο Ιράν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε μία λίστα «θανάτου» με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και άλλα έξι κυβερνητικά στελέχη του Ισραήλ, κλιμακώνοντας την ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

Η λίστα που προβλήθηκε από το δίκτυο Ofogh της Ισλαμικής Δημοκρατίας περιλαμβάνει, εκτός από τον Νετανιάχου, τον επικεφαλής της Μοσάντ Νταβίντ Μπαρνέα, τον υπουργό Άμυνας Ισραέλ Κατς, τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων Εγιάλ Ζαμίρ, τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Τομέρ Μπαρ, τον επικεφαλής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Σλόμι Μπίντερ και τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, Ιτζίκ Κοέν.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση του απειλητικού βίντεο που δείχνει… στόχους πάνω στα πρόσωπα των πολιτικών, ο παρουσιαστής φέρεται να είπε στα εβραϊκά: «Εμείς θα καθορίσουμε τον χρόνο του θανάτου σας, περιμένετε το Ababil (σ.σ. ιρανικό drone)».

Το βίντεο έρχεται ενώ το Ιράν είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ουάσιγκτον για το πυρηνικό του πρόγραμμα, με στόχο την αποφυγή άμεσης σύγκρουσης, αλλά με το Ισραήλ να είναι έτοιμο να… απασφαλίσει, όπως δήλωσε και ο Νετανιάχου μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ