Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 16.310 κρούσματα κορωνοϊού, με 475 θανάτους.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 260.704 διαγνωστικά τεστ, το 6,3% των οποίων προέκυψε θετικό. Χθες είχαν καταγραφεί 16.146 περιστατικά και 477 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ότι αφορά τους ασθενείς με κορωνοϊό που βρίσκονται στις ΜΕΘ της χώρας, είναι 2 λιγότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους οι ασθενείς είναι 57 λιγότεροι. Η περιφέρεια με τα περισσότερα κρούσματα είναι η Λομβαρδία (2.134). Ακολουθούν η Σικελία (1.954) το Βένετο (1.929) και η Εμίλια Ρομάνια (1.674).
Στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας βρίσκονται 178 κρατούμενοι θετικοί στον covid -19, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους άλλοι τρεις γιατροί. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία έχουν πεθάνει εξαιτίας του ιού, 292 γιατροί.
Ο Ιταλός υπουργός υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα, τέλος, αποφάσισε ότι σταματούν οι πτήσεις από και προς την Βραζιλία, και απαγόρευσε, παράλληλα, την είσοδο στην Ιταλία σε όσους πολίτες, τις τελευταίες δυο εβδομάδες, πέρασαν από την λατινοαμερικανική αυτή χώρα.
- Όλες οι ειδήσεις
- «Αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά» -Ποιον κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα
- Σοφία Μπεκατώρου: Τι απαντά ο παράγοντας που κατηγορεί πως την κακοποίησε
- Κορωνοϊός: 510 νέα κρούσματα, 323 διασωληνωμένοι, 20 θάνατοι
- Ξυλοδαρμός σταθμάρχη μετρό: Υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη οι δύο ανήλικοι -Ελεύθερος ο αστυνομικός
- Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα 510 νέα κρούσματα -Παραμένει ψηλά η Αττική
- H Telegraph αποθεώνει την Ελλάδα: Η πρώτη χώρα να επισκεφθεί κανείς μετά το lockdown- Ασυζητητί