Ισραήλ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτύπησε στη Χάιφα -Τρεις σοβαρά τραυματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισραήλ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτύπησε στη Χάιφα -Τρεις σοβαρά τραυματίες [βίντεο]

Πύραυλος χτύπησε την Χάιφα στο Ισραήλ
Ιρανικός πύραυλος χτύπησε τη Χάιφα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτύπησε στο Ισραήλ, στην πόλη της Χάιφα.

Σε νέο γύρο βαλλιστικών επιθέσεων προχώρησε το Ιράν, στοχοθετώντας εκ νέου αστικά κέντρα του Ισραήλ.

Δεκαεπτά άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, έχουν τραυματιστεί από το νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων στη χώρα, αναφέρει η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του Ισραήλ Magen David Adom (MDA).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα 16χρονο αγόρι φέρει θραύσματα στο άνω μέρος του σώματός του, ενώ ένας 54χρονος βρίσκεται σε λιγότερη σοβαρή κατάσταση, με τραύμα από θραύσματα στα κάτω άκρα του.

Σύμφωνα με εκτίμηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, περίπου 25 βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ σε αυτή την τελευταία επίθεση.

Η στιγμή που πύραυλος χτυπάει τη Χάιφα

Κάτοικος της Χάιφα, μιλώντας στο BBC πριν από τη νέα πυραυλική επίθεση από το Ιράν, σχολίασε όσα συμβαίνουν, σημειώνοντας ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να κάνει πίσω τώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν σταματήσουμε τώρα, το κάναμε για το τίποτα», είπε.

«Θα έχουν πυρηνικά και τότε τελειώσαμε» τόνισε, πριν η πόλη του δεχτεί επίθεση για τρίτη φορά μέσα σε δύο ημέρες.

Όταν ρωτήθηκε αν φοβάται ότι η συνέχιση των συγκρούσεων θα σημάνει περισσότερες επιθέσεις, περισσότερες ζημιές και τραυματισμούς, απάντησε: «Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν άσχημα πράγματα μέχρι να μην υπάρχουν πια οι άνθρωποι που προσπαθούν να μας καταστρέψουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ