Ισπανία: Τουλάχιστον τρεις θάνατοι ενδέχεται να συνδέονται με το μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Ισπανία: Τουλάχιστον τρεις θάνατοι ενδέχεται να συνδέονται με το μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα

Μπλακ άουτ στην Ισπανία
Μπλακ άουτ στην Ισπανία / Φωτογραφία: AP Photo/Manu Fernandez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ισπανία, πιθανότατα λόγω του γιγαντιαίου μπλακ άουτ που έπληξε τη Δευτέρα όλη την Ιβηρική Χερσόνησο, σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης.

Τα τρία θύματα ήταν «προχωρημένης» ηλικίας και βρέθηκαν σε ένα σπίτι στην Ταμποαντέλ, ένα χωριό 1.500 κατοίκων στη Γαλικία, στη βορειοδυτική Ισπανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υπηρεσίες διάσωσης ανέφεραν ότι κοντά τους ήταν μια γεννήτρια, την οποία είχαν δανειστεί, γιατί ο ένας από αυτούς είχε ανάγκη να λαμβάνει οξυγόνο από μια συσκευή που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα.

Στον χώρο ανιχνεύθηκε υψηλή συγκέντρωση μονοξειδίου του άνθρακα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο και για άλλους θανάτους, ο ένας εκ των οποίων συνδέεται με μια πυρκαγιά που προκλήθηκε από αναμμένο κερί.

Η ισπανική κυβέρνηση δεν ήταν σε θέση απόψε να επιβεβαιώσει τους θανάτους, γιατί στην Ισπανία οι υπηρεσίες διάσωσης υπάγονται στις περιφερειακές διοικήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία μπλακ αουτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ