Ισπανία: Άνδρας βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες για τα μαθήματά του για «τεχνικές αποπλάνησης» - iefimerida.gr

Ισπανία: Άνδρας βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες για τα μαθήματά του για «τεχνικές αποπλάνησης»

Κρυφή κάμερα
Κρυφή κάμερα / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Ισπανία επειδή δημοσίευε βίντεο με γυναίκες που βιντεοσκοπούσε χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

O δράστης αφού τις πλησίαζε στον δρόμο τις βιντεοσκοπούσε για να προωθήσει ο ίδιος «μαθήματα τεχνικών αποπλάνησης», ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο άνδρας αυτός, κατηγορούμενος για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και για σεξουαλική επίθεση, πλησίαζε γυναίκες σε δρόμους της Βαρκελώνης και κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους συνομιλώντας μαζί τους, χωρίς αυτές να γνωρίζουν ότι βιντεοσκοπούνταν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποιούσε μια κρυφή κάμερα, πιθανότατα «τοποθετημένη στο ύψος των ματιών», τόνισε η ισπανική αστυνομία, ισχυριζόμενη ότι εντόπισε 329 βίντεο στο διαδικτυακό προφίλ του υπόπτου.

Τα περισσότερα βίντεο, 239 συγκεκριμένα, προέρχονταν από αυτές τις συνομιλίες στο δρόμο. Σε αυτές ο άνδρας αποσπούσε προσωπικές πληροφορίες από τα θύματά του, τα περισσότερα από τα οποία ήταν αλλοδαπές.

Σε ορισμένα από τα βίντεο «διακρίνονται πεντακάθαρα» οι γυναίκες που ο άνδρας προσέγγιζε. Ο τελευταίος χρησιμοποιούσαι τα βίντεο ως διαφημιστικά εργαλεία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα μαθήματά του για «τεχνικές αποπλάνησης γυναικών».

Αν κάποιο άτομο ενδιαφερόταν και ήθελε να δει περισσότερες εικόνες, τότε ανακατευθύνονταν σε έναν ιστότοπο που χρέωνε 3.000 ευρώ για πλήρη πρόσβαση σε οπτικοακουστικό περιεχόμενο που είχε συλλέξει ο φερόμενος δράστης.Η έρευνα ξεκίνησε τον Απρίλιο, μετά από καταγγελία μιας γυναίκας που συνάντησε και συνομίλησε με τον συλληφθέντα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, ο άνδρας την άγγιξε και «προσπάθησε να τη φιλήσει δύο φορές», σύμφωνα με την αστυνομία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ύποπτος, που συνελήφθη τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου στη Βαρκελώνη, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση εν αναμονή της δίκης, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ