Σοκ στις ΗΠΑ: Παρουσιάστρια της τηλεόρασης δολοφόνησε τη μητέρα της - iefimerida.gr

Σοκ στις ΗΠΑ: Παρουσιάστρια της τηλεόρασης δολοφόνησε τη μητέρα της

Αντζελίν Μοκ με τη μητέρα της
Μητέρα και κόρη, θύμα και θύτης του φόνου στο Μιζούρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσιάστρια τοπικού δικτύου του Fox TV στο Μιζούρι των ΗΠΑ κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της.

Η Αντζελίν Μοκ, η 47χρονη πρώην παρουσιάστρια του Fox2 στο Μιζούρι, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή καθώς οι αρχές οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι είναι η βασική ύποπτος της δολοφονίας της 80χρονης Ανίτα Αβερς.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο σπίτι της και υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί βρήκαν τη Μοκ να στέκεται έξω από το σπίτι, ενώ η μητέρα της ήταν μαχαιρωμένη στο κρεβάτι. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού.

Μια γειτόνισσα κατέθεσε ότι η Μοκ την πλησίασε γεμάτη αίματα, ζητώντας της να καλέσει το 911. Μετά το τέλος της τηλεοπτικής της καριέρας, η κατηγορούμενη εργάστηκε ως σύμβουλος γάμου και οικογένειας. Φυλακίστηκε με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ