Κροκόδειλος αναδύθηκε με το άψυχο σώμα γυναίκας στα σαγόνια του -Σοκ στην Ινδονησία [βίντεο] - iefimerida.gr

Κροκόδειλος αναδύθηκε με το άψυχο σώμα γυναίκας στα σαγόνια του -Σοκ στην Ινδονησία [βίντεο]

Ο κροκόδειλος κατασπάραξε τη γυναίκα ενώ αναζητούσε όστρακα σε ποτάμι της Ινδονησίας
Ο κροκόδειλος κατασπάραξε τη γυναίκα ενώ αναζητούσε όστρακα σε ποτάμι της Ινδονησίας
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΑΪΣΕΡΛΙΔΗΣ

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν στην επαρχία Ατσέ της Ινδονησίας, όταν ένας τεράστιος κροκόδειλος αναδύθηκε με το άψυχο σώμα μιας γυναίκας στα σαγόνια του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στον ποταμό Λουάν Μπόγια μπροστά στα μάτια εκατοντάδων κατοίκων και θύμα της επίθεσης του κροκόδειλου ήταν μια 35χρονη μητέρα και νοικοκυρά από το χωριό Μπούλου Χάντεκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα εξαφανίστηκε ενώ αναζητούσε όστρακα

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Teluk Dalam η γυναίκα είχε κατέβει στο ποτάμι μαζί με φίλη της για να αναζητήσουν όστρακα. Κάποια στιγμή προχώρησε μόνη της πιο βαθιά στα νερά, ενώ η φίλη της παρέμεινε στην όχθη.

Λίγα λεπτά αργότερα, η 35χρονη εξαφανίστηκε κάτω από την επιφάνεια του ποταμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σύζυγός της έσπευσε στο σημείο μόλις ενημερώθηκε και συμμετείχε στις έρευνες, όμως για ώρες δεν υπήρχε κανένα ίχνος της. Στην περιοχή συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι, ενώ στις προσπάθειες εντοπισμού συμμετείχαν αστυνομικοί και μέλη τοπικής στρατιωτικής μονάδας.

Η ανατριχιαστική στιγμή της ανάδυσης του κροκόδειλου

Σε βίντεο που κατέγραψαν παρευρισκόμενοι, διακρίνεται το τεράστιο σώμα του κροκόδειλου να αναδύεται στην επιφάνεια με το κεφάλι του αρχικά κρυμμένο κάτω από κλαδιά δέντρων που κρέμονταν πάνω από το ποτάμι. Το σαρκοβόρο ερπετό κουνούσε αργά την ουρά του, ενώ οι κάτοικοι φώναζαν τρομοκρατημένοι.

Ένας άνδρας σκαρφάλωσε στη βλάστηση κρατώντας ένα ξύλο, προσπαθώντας να χτυπήσει τον κροκόδειλο για να τον αναγκάσει να αφήσει τη σορό του θύματος, Το ερπετό απομακρύνθηκε σε άλλο σημείο του ποταμού, όμως το πλήθος τον ακολούθησε κατά μήκος της όχθης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ένας από τους κατοίκους πυροβόλησε στο κεφάλι τον κροκόδειλο, που αντέδρασε σπασμωδικά, στριφογύρισε στο νερό και εξαφανίστηκε μέσα στα θολά, καφέ νερά του ποταμού, χτυπώντας δυνατά την ουρά του.

Τελικά, το σώμα της 35χρονης απεγκλωβίστηκε από τα σαγόνια του ερπετού. Διασώστες τη μετέφεραν στην όχθη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός παραδόθηκε στην οικογένειά της για την ταφή.

Οι επιθέσεις κροκοδείλων δεν είναι σπάνιες στην Ινδονησία, όπου μεγάλοι πληθυσμοί των ερπετών ζουν κοντά σε κοινότητες που βασίζονται στα ποτάμια για την καθημερινή τους επιβίωση. Το τελευταίο αυτό περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της συνύπαρξης ανθρώπων και άγριας ζωής, σε περιοχές όπου τα φυσικά όρια γίνονται ολοένα και πιο δυσδιάκριτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κροκόδειλος γυναίκα Ινδονησία ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ