Ινδονησία: 23 στρατιωτικοί νεκροί στις κατολισθήσεις στη δυτική Ιάβα - iefimerida.gr

Ινδονησία: 23 στρατιωτικοί νεκροί στις κατολισθήσεις στη δυτική Ιάβα

Νεκροί Ινδονησία
Φωτογραφία: EPA/BNPB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι τρία μέλη των ενόπλων δυνάμεων που είχαν παγιδευτεί εξαιτίας κατολισθήσεων που έπληξαν το δυτικό τμήμα της Ιάβας στην Ινδονησία επιβεβαιώθηκε πως είναι νεκροί, δήλωσε εκπρόσωπος του πολεμικού ναυτικού σήμερα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει ότι δεν είναι σαφές αν κάποιοι από αυτούς συμπεριλαμβάνονταν στους 17 νεκρούς ή στους 80 αγνοούμενους, για τους οποίους έκαναν λόγο οι αρχές μέχρι χθες Δευτέρα.

Δεν είχε γίνει ωστόσο καμιά αναφορά σε στρατιωτικούς από τον εκπρόσωπο της εθνικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών (BNPB) του ασιατικού αρχιπελάγους χθες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ινδονησία στρατιωτικοί νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ