Η Ρωσία βλέπει βρετανική επιρροή στις τελευταίες «προκλήσεις» της Ουκρανίας - iefimerida.gr

Η Ρωσία βλέπει βρετανική επιρροή στις τελευταίες «προκλήσεις» της Ουκρανίας

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Αλεξάντερ Γκρουσκό
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Αλεξάντερ Γκρουσκό / AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρουσκό άφησε αιχμές για τον ρόλο του Ηνωμένου Βασιλείου στις τελευταίες κινήσεις της Ουκρανίας.

Ο Γκρουσκό δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα βλέπει την επιρροή της Βρετανίας στις τελευταίες «προκλήσεις» της Ουκρανίας, που στοχεύουν να σταματήσουν την ειρηνευτική διαδικασία, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Νωρίτερα σήμερα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η Ουκρανία προσπάθησε να επιτεθεί στην κατοικία του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην περιοχή του Νόβγκοροντ και ως εκ τούτου η διαπραγματευτική θέση της Μόσχας θα επανεξεταστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ