Αυτή είναι η χώρα που πανηγυρίζει για το μεγάλο φιάσκο των Τούρκων -Πού πηγαίνει η επένδυση μαμούθ του 1 δισ. - iefimerida.gr

Αυτή είναι η χώρα που πανηγυρίζει για το μεγάλο φιάσκο των Τούρκων -Πού πηγαίνει η επένδυση μαμούθ του 1 δισ.

φιάσκο επένδυση Τουρκία
Η Τουρκία έχει χάσει οριστικά το τρένο σε ό,τι αφορά στην κατασκευή μιας παραγωγικής μονάδας από την BYD, με την επένδυση των Κινέζων να κατευθύνεται πλέον προς την καρδιά της γηραιάς ηπείρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η BYD επεκτείνει διαρκώς τη δραστηριότητά της στην ευρωπαϊκή ήπειρο, και τώρα εξετάζει πού θα κατασκευάσει το επόμενο εργοστάσιό της, την ώρα που τρεις χώρες με ισχυρή βιομηχανία εμφανίζονται ως επικρατέστερες.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της Stella Li, της εκτελεστικής αντιπροέδρου της BYD Company Limited στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το ενεργειακό κόστος θα αποτελέσει βασικό κριτήριο για την επιλογή της επόμενης εργοστασιακής μονάδας της κινεζικής φίρμας επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επένδυση Τουρκία Γαλλία BYD
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ