Μεγάλο φιάσκο των Τούρκων -Χάνουν μέσα από τα χέρια τους επένδυση 1 δισ. δολαρίων - iefimerida.gr

Μεγάλο φιάσκο των Τούρκων -Χάνουν μέσα από τα χέρια τους επένδυση 1 δισ. δολαρίων

Turkey
Μια μεγάλη επένδυση έχασε η Τουρκία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επένδυση-μαμούθ για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου αυτοκινήτων στην Τουρκία βρίσκεται πλέον στον «πάγο», με την εταιρεία να εξετάζει ήδη άλλες ευρωπαϊκές χώρες για τις επόμενες παραγωγικές της μονάδες.

Το καλοκαίρι του 2024 η Τουρκία πανηγύριζε μία από τις σημαντικότερες επενδυτικές συμφωνίες που είχε εξασφαλίσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του υπουργού Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μεχμέτ Φατίχ Κακίρ και του προέδρου της BYD Wang Chuanfu, έπεφταν οι υπογραφές για τη δημιουργία ενός νέου εργοστασίου παραγωγής αυτοκινήτων στη Μανίσα της δυτικής Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία επένδυση BYD
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ