Αποκάλυψη από τον Χακάν Φιντάν: Έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου -Βρήκαν αρσενικό και υδράργυρο στο αίμα μου - iefimerida.gr

Αποκάλυψη από τον Χακάν Φιντάν: Έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου -Βρήκαν αρσενικό και υδράργυρο στο αίμα μου

Ο νέος Τούρκος ΥΠΕΞ, Χακάν Φιντάν
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι πριν από τέσσερα με πέντε χρόνια υπήρξε στόχος απόπειρας δολοφονίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό 24 TV, ο Χακάν Φιντάν είπε ότι σε αναλύσεις αίματος που είχε κάνει εντοπίστηκε αρσενικό και υδράργυρος.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν ακολούθησε θεραπεία, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών απάντησε καταφατικά.

Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν εχθροί μόνο στο εσωτερικό, εχθροί υπάρχουν παντού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χακάν Φιντάν Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ