Υψηλόβαθμος πολιτικός στη Γερμανία δήλωσε ότι ΕΕ και ΗΠΑ θα πρέπει να διαπραγματευτούν περαιτέρω για την αναστολή επιβολής δασμών.
«Το παιχνίδι διαπραγματευτικού πόκερ μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ εισέρχεται σε μία αποφασιστική φάση», δήλωσε στο Reuters ο Γιούργκεν Χαρντ, αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος της Χριστιανικής Ένωσης του καγκελαρίου Φρίντριχ Μερτς στο γερμανικό κοινοβούλιο (Bundestag).
«Στοιχηματίζω ότι τουλάχιστον μία μερική συμφωνία και μία περαιτέρω αναστολή θα επιτευχθούν πριν από την 1η Αυγούστου. Τελικά υψηλότεροι δασμοί θα πληρώνονται από Αμερικανούς πολίτες και εταιρίες, οδηγώντας σε υψηλότερες τιμές και πληθωρισμό στις ΗΠΑ», εξήγησε ο ίδιος.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο