Γερμανία: Δεν μας έχει ζητηθεί υποστήριξη για τα χτυπήματα του Ισραήλ εναντίον του Ιράν, δήλωσε ο Μπόρις Πιστόριους - iefimerida.gr

Γερμανία: Δεν μας έχει ζητηθεί υποστήριξη για τα χτυπήματα του Ισραήλ εναντίον του Ιράν, δήλωσε ο Μπόρις Πιστόριους

O Mπόρις Πιστόριους
O Mπόρις Πιστόριους / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γερμανία δεν παρέχει υποστήριξη στο Ισραήλ για τα χτυπήματα εναντίον του Ιράν, διαβεβαίωσε ο υπουργός 'Αμυνας, Μπόρις Πιστόριους, εκφράζοντας ωστόσο κατανόηση για τις ισραηλινές ενέργειες.

«Όχι, δεν υπάρχουν αιτήματα, δεν προσφέρουμε τίποτα», δήλωσε ο κ. Πιστόριους, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο συνέντευξής του νωρίτερα σήμερα στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και εξέφρασε την κατανόησή του για την στάση του Ισραήλ.

«Οι Ισραηλινοί έχουν κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούν εδώ τον εαυτό τους - και προληπτικώς, καθώς βρίσκονται σε κατάσταση διαρκούς επειλής. Στόχος του Ιράν είναι η καταστροφή του Ισραήλ και διατηρεί πληρεξούσιους, όπως οι Χούθι στην Υεμένη και η ισλαμιστική Χεζμπολάχ στον Λίβανο, προκειμένου να επιτύχει αυτόν τον στόχο. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα από ποιον προέρχεται η απειλή», πρόσθεσε ο υπουργός και αναφέρθηκε ακο΄μη σε "δίκτυο τρομοκρατίας" στην Ευρώπη, το οποίο υποστηρίζεται από την Τεχεράνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισραήλ Ιράν Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ