Σοκ στη Γαλλία: 9χρονος ζούσε κλειδωμένος σε ντουλάπι χωρίς νερό και φως -«Έκλαψα, τον έβγαλαν έξω, ήταν καλυμμένος με ψύλλους» - iefimerida.gr

Σοκ στη Γαλλία: 9χρονος ζούσε κλειδωμένος σε ντουλάπι χωρίς νερό και φως -«Έκλαψα, τον έβγαλαν έξω, ήταν καλυμμένος με ψύλλους»

γαλλία 9χρονος
Εννιάχρονος ζούσε κλειδωμένος σε ντουλάπι και τον παρακολουθούσαν με κάμερα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτροπιασμό προκαλεί στη Γαλλία η υπόθεση κακοποίησης ενός 9χρονου αγοριού στο Μεριντόλ της περιοχής Βοκλύζ, όπου το παιδί φέρεται να ζούσε κλειδωμένο μέσα σε ένα μικρό ντουλάπι.

To ντουλάπι ήταν μόλις 4 τετραγωνικά μέτρα και το αγόρι ήταν εκεί χωρίς νερό, φως και επαρκή αερισμό.

Το παιδί, ο μικρός Τεό, διασώθηκε έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας, την οποία ειδοποίησε γειτόνισσα της οικογένειας όταν παρατήρησε ότι ο θετός πατέρας έφυγε από το σπίτι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, αφήνοντας πίσω τον 9χρονο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκείνη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», δήλωσε η γειτόνισσα Σαντρίν στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, εξηγώντας ότι υποψιαζόταν εδώ και καιρό πως κάτι σοβαρό συνέβαινε στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στην κατοικία ήρθαν αντιμέτωποι με μια σοκαριστική εικόνα. Ο μικρός βρέθηκε υποσιτισμένος, κουλουριασμένος στο πάτωμα του στενού χώρου, σε εμβρυϊκή στάση.

Οι σοκαριστικές μαρτυρίες των γειτόνων: «Έκλαψα. Τον έβγαλαν έξω, ήταν καλυμμένος με ψύλλους»

«Το ντουλάπι ήταν τόσο γεμάτο και ακατάστατο που δεν μπορούσε καν να τεντώσει τα πόδια του», περιέγραψε κάτοικος της περιοχής στο BFM Marseille.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 9χρονος περνούσε ολόκληρες ημέρες κλειδωμένος στο σκοτεινό δωμάτιο, ενώ υπήρχε κάμερα που τον παρακολουθούσε διαρκώς.

«Όταν η αστυνομία τον έφερε κοντά μας, ήταν διψασμένος και ίδρωνε υπερβολικά λόγω της αφόρητης ζέστης μέσα στο δωμάτιο χωρίς αερισμό», ανέφερε γειτόνισσα.

Ο Μπρούνο, ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, βαθιά συγκινημένος, περιέγραψε τις στιγμές «Έκλαψα. Τον έβγαλαν έξω, ήταν καλυμμένος με ψύλλους. Φαινόταν σαν να μην είχε φάει για έξι μήνες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θετός πατέρας του παιδιού προφυλακίστηκε στις 25 Μαΐου, ενώ οι γαλλικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για στέρηση τροφής και φροντίδας ανηλίκου. Η μητέρα του παιδιού, η οποία νοσηλεύεται μετά από τοκετό, αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες.

Ο μικρός Τεό έχει ήδη μεταφερθεί σε ανάδοχη οικογένεια στην Αβινιόν, όπου λαμβάνει ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία 9χρονος ντουλάπι κλειδωμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ