Μια μητέρα κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς το έξι μηνών μωρό της εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο επειδή δεν ήταν σωστά δεμένο στο κάθισμά του.
Η Μόργκαν Κίλι, 19 ετών τότε, έπινε κρασί και «χαλάρωνε» στην παραλία Κλάκτον στο Έσεξ με μια φίλη της και τον μικρό της γιο, Χάρι.
Όταν έφυγαν, το αυτοκίνητο ανατράπηκε, με συνέπεια ο Χάρι να εκτιναχθεί από τη θέση του από ένα ανοιχτό παράθυρο.
Το αγοράκι κατέληξε αργότερα εκείνο το βράδυ από τα τραύματα που υπέστη από το τροχαίο, συμπεριλαμβανομένου κατάγματος στο κρανίο.
Ο εισαγγελέας είχε δηλώσει ότι το μωρό δεν είχε δεθεί σωστά στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την παραλία στο σπίτι της γιαγιάς του.
Σύμφωνα με την Daily Mail, o Χάρι καθόταν σε ένα παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πίσω από τη μητέρα του, ενώ η φίλη της οδηγούσε.
Η 22χρονη Κίλι καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.