Εκκενώνεται το Καπιτώλιο της πολιτείας του Τέξας μετά από απειλή εναντίον βουλευτών - iefimerida.gr

Εκκενώνεται το Καπιτώλιο της πολιτείας του Τέξας μετά από απειλή εναντίον βουλευτών

Εκκενώνεται το Καπιτώλιο της πολιτείας του Τέξας
Εκκενώνεται το Καπιτώλιο της πολιτείας του Τέξας / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Καπιτώλιο της πολιτείας του Τέξας και εγκαταστάσεις του στο Όστιν, σήμερα ενόψει μιας προγραμματισμένης διαδήλωσης μετά από μια απειλή κατά αιρετών αξιωματούχων, ανακοίνωσε το υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια διαδήλωση κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με ονομασία «Χωρίς Βασιλιάδες», επρόκειτο να ξεκινήσει στο Καπιτώλιο του Τέξας στις 17:00 (τοπική ώρα) σήμερα.

Η αστυνομία στις ΗΠΑ βρίσκεται σε υψηλή επιφυλακή μετά την δολοφονία μιας Δημοκρατικής πολιτειακής βουλευτή και του συζύγου της στη Μινεσότα σε μια κατά τα φαινόμενα πολιτικά υποκινούμενη δολοφονία, και τον τραυματισμό ενός δεύτερου τοπικού γερουσιαστή και της συζύγου του, δήλωσαν πολιτειακοί αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέξας Όστιν διαδηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ