Έβαλε ένα AirTag στα αθλητικά του και τα δώρισε στον Ερυθρό Σταυρό -Αργότερα τα βρήκε να... πωλούνται σε αγορά - iefimerida.gr

Έβαλε ένα AirTag στα αθλητικά του και τα δώρισε στον Ερυθρό Σταυρό -Αργότερα τα βρήκε να... πωλούνται σε αγορά

Airtag
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας στο Μόναχο, γνώστης της τεχνολογίας και τακτικός δωρητής ρούχων, αποφάσισε να παρακολουθήσει την πορεία ενός ζευγαριού αθλητικών που δώρισε στον Ερυθρό Σταυρό.

Τοποθετώντας ένα μικροσκοπικό Apple AirTag μέσα στα παπούτσια, ήθελε να διαπιστώσει αν η δωρεά του θα κατέληγε πραγματικά σε ανθρώπους που τη χρειάζονται.

Η απρόσμενη αποκάλυψη

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα royalblueheating, η παρακολούθηση αποκάλυψε κάτι απροσδόκητο: μετά από λίγες ημέρες, τα παπούτσια βρέθηκαν όχι σε καταφύγιο ή άμεσα σε οικογένεια με ανάγκες, αλλά σε υπαίθρια αγορά, ανάμεσα σε άλλα επώνυμα μεταχειρισμένα αντικείμενα προς πώληση.

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δωρεά παπούτσια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ