Βλάβη σε αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση Ρόδο-Τελ Αβίβ -Προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ισραήλ - iefimerida.gr

Βλάβη σε αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση Ρόδο-Τελ Αβίβ -Προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ισραήλ

Αεροσκάφος της Arkia
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πτήση IZ076 της Arkia από τη Ρόδο της Ελλάδας προς το Τελ Αβίβ προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά από βλάβη που ανάγκασε την Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης τη Δευτέρα.

Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, όπως μεταδίδει η Jerusalem Post.

Πτήση Ρόδος-Ισραήλ: Το αεροσκάφος έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες πριν προσγειωθεί με ασφάλεια

Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κλήθηκε επίσης να συνοδεύσει το αεροπλάνο μέχρι την ολοκλήρωση της προσγείωσης.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, που επικαλείται πηγές, το αεροσκάφος έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες πριν προσγειωθεί με ασφάλεια.

Στο αεροσκάφους επέβαιναν 161 επιβάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτήση ρόδος τελ αβίβ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ