Βέλγιο: Ενοπλη επίθεση στις Βρυξέλλες με έναν νεκρό - iefimerida.gr

Βέλγιο: Ενοπλη επίθεση στις Βρυξέλλες με έναν νεκρό

Αστυνομία στις Βρυξέλλες
Αλλη μία ένοπλη επίθεση στις Βρυξέλλες, με έναν νεκρό / Φωτογραφία αρχείου: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν άνδρας σκοτώθηκε σε ένοπλη επίθεση το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Άντερλεχτ των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το 49χρονο θύμα πυροβολήθηκε στο στήθος κοντά στο εμπορικό κέντρο Westland περίπου στις 9 το πρωί. Οι συνθήκες των ένοπλων γεγονότων παραμένουν ασαφείς, ενώ δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο δράστης.

Πρόκειται για ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο -τουλάχιστον το 12ο φέτος-  με ένοπλη βία στην πρωτεύουσα του Βελγίου, σύμφωνα με την Le Soir.

Το 2024 σημειώθηκαν 92 ένοπλες επιθέσεις, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε εννέα ανθρώπους, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Στα τρία τέταρτα των ένοπλων επιθέσεων του 2024, η αστυνομία δεν είχε ακόμη προβεί σε καμία σύλληψη μέχρι τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το Politico.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες Βέλγιο πυροβολισμοί νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ