Πάπας Λέων ΙΔ': Την Κυριακή η τελετή ενθρόνισης -Στο Βατικανό Σ. Ζαχαράκη, Γ. Λοβέρδος - iefimerida.gr

Πάπας Λέων ΙΔ': Την Κυριακή η τελετή ενθρόνισης -Στο Βατικανό Σ. Ζαχαράκη, Γ. Λοβέρδος

εικονες στο βατικανο
Βατικανο / apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Βατικανό, για την τελετή ενθρόνισης του νέου Πάπα την Κυριακή 18 Μαΐου θα μεταβεί η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Η Σοφία Ζαχαράκη θα είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο.

Στην ελληνική αποστολή μετέχει και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί και, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, μετά την ολοκλήρωσή της, η υπουργός θα έχει ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πάπα για να τον συγχαρεί εκ μέρους της κυβέρνησης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάπας τελετή ενθρόνιση Σοφία Ζαχαράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ