Άγνωστοι αφήνουν 50 ευρώ στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου -Γιατί δεν πρέπει να τα αγγίξεις - iefimerida.gr

Άγνωστοι αφήνουν 50 ευρώ στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου -Γιατί δεν πρέπει να τα αγγίξεις

50 ευρώ
Χαρτονόμισμα των 50 ευρώ στο παρμπρίζ αυτοκινήτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν νέο τρόπο έχουν βρει οι σπείρες της Ευρώπης για να ξεγελάσουν τους οδηγούς και να τους αποσπάσουν πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.

Ανεξάντλητη φαίνεται πως είναι η φαντασία των αετονύχηδων προκειμένου να αποσπούν είτε το ίδιο το όχημα είτε προσωπικά αντικείμενα από την καμπίνα του. Με τις περισσότερες μεθοδολογίες των κλεφτών να έχουν καταστεί γνωστές στους οδηγούς, αυτοί αναγκάζονται να καταφύγουν πλέον σε… ακραίες ενέργειες για την εξαπάτηση των οδηγών, όπως είναι η τοποθέτηση χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ