Εκεί ο αέρας μειώνει την ανύψωση: Στο αεροδρόμιο με τα πιο πολλά δυστυχήματα ο πιλότος έχει μόνο μια ευκαιρία - iefimerida.gr

Εκεί ο αέρας μειώνει την ανύψωση: Στο αεροδρόμιο με τα πιο πολλά δυστυχήματα ο πιλότος έχει μόνο μια ευκαιρία

Boeing 737-800
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή του Έβερεστ, ενώ αμέτρητοι άλλοι έχουν τραυματιστεί.

Οι κίνδυνοι όμως δεν αρχίζουν από την εκκίνηση της ανάβασης, αλλά πολύ πριν την άφιξη στην κατασκήνωση βάσης.

Διαβάστε περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο πιλότος προσγείωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ