Βερολίνο: 13.000 καρέκλες για τους πρόσφυγες στη Μόρια έξω από το γερμανικό Κοινοβούλιο - iefimerida.gr

Βερολίνο: 13.000 καρέκλες για τους πρόσφυγες στη Μόρια έξω από το γερμανικό Κοινοβούλιο

Οι 13.000 καρέκλες που τοποθετήθηκαν εξω από το γερμανικό κοινοβούλιο
Φωτογραφία: AP/Markus Schreiber
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομάδες ακτιβιστών τοποθέτησαν σήμερα 13.000 καρέκλες μπροστά από το γερμανικό Κοινοβούλιο σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στη Μόρια.

Στόχος των ακτιβιστών ήταν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας γύρω από τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στο Κέντρο Υποδοχής στη Λέσβο, ενώ παράλληλα ζήτησαν από τη γερμανική κυβέρνηση να δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες και να εκκενωθεί ο καταυλισμός της Μόριας.

Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP

Οι 13.000 καρέκλες αντιστοιχούν στους 13.000 πρόσφυγες-μετανάστες που βρίσκονται στη Μόρια. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αντιρατσιστικών ημερών δράσης από το «We' Come Come United» και οργανώνεται από διάφορες ομάδες, όπως το «LeaveNoOneBehind». Παρόμοιες δράσεις πραγματοποιούνται επίσης σε πολλές άλλες γερμανικές πόλεις και στη Βιέννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βερολίνο μόρια πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ