Ο γιος της Τζούλια Ρόμπερτς έγινε 18 ετών -Οι τρυφερές ευχές της ηθοποιού στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο γιος της Τζούλια Ρόμπερτς έγινε 18 ετών -Οι τρυφερές ευχές της ηθοποιού στο Instagram [εικόνες]

Η Τζούλια Ρόμπερτς φτάνει στην προβολή της ταινίας «Leave The World Behind» την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 στο Λονδίνο
Η Τζούλια Ρόμπερτς φτάνει στην προβολή της ταινίας «Leave The World Behind» την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 στο Λονδίνο / Φωτογραφία: Scott Garfitt/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χένρι Μόντερ, ο μικρότερος γιος της Τζούλια Ρόμπερτς, μόλις ενηλικιώθηκε και η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε τη στιγμή με ένα σπάνιο στιγμιότυπο στο Instagram.

«Μέσα σε ένα χαρούμενο ανοιγοκλείσιμο των ματιών, αυτό το φωτεινό αγόρι είναι πια 18», έγραψε η 57χρονη σταρ του «Pretty Woman», συνοδεύοντας μια φωτογραφία του Χένρι από τα παιδικά του χρόνια.

«Σ' αγαπώ Χένρι. #goldenboy #goldenbirthday», συμπλήρωσε.

Στην εικόνα, ο νεαρός κοιτάζει κατευθείαν στον φακό, φορώντας ένα λευκό T-shirt και μια πράσινη ζακέτα με κουκούλα.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία του γιου της Τζούλια Ρόμπερτς στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ