Η Τζένη Ρουσσέα σε ηλικία 20 ετών -Στην πρώτη επαγγελματική της φωτογράφιση [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Τζένη Ρουσσέα σε ηλικία 20 ετών -Στην πρώτη επαγγελματική της φωτογράφιση [εικόνα]

Φωτογραφία: Finos Film
Φωτογραφία: Finos Film
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένη Ρουσσέα σπούδασε στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αποτέλεσε ένα α πό τα λαμπρά κορίτσια του ελληνικού κινηματογράφου.

Όσο για την προσωπική της ευτυχία, παντρεύτηκε τον φαρμακοβιομήχανο Σωτήρη Σοφιανόπουλο και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Έλλη.

Μια φωτογραφία της Τζένης Ρουσέα είδε το φως της δημοσιότητας και μάλιστα στο στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε στο Instagram είναι μόλις 20 ετών.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ του Άρη Λουπάση, η Τζένη Ρουσσέα είναι μόλις 20 ετών, φοιτήτρια τότε της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και φωτογραφίζεται για την πρώτη επαγγελματική της εμφάνιση στο σινεμά στην ρομαντική ταινία της Νόβακ Φιλμ «Πρέπει να τα παντρέψουμε», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γρηγόρη Ξενόπουλου «Σαν τα πουλάκια», η οποία προβάλλεται για πρώτη φορά στις αίθουσες το 1953.

Δείτε τη φωτογραφία της Τζένςη Ρουσσέα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ