Η μελιτζάνα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και αγαπημένα λαχανικά της ελληνικής κουζίνας.
Πλούσια σε φυτικές ίνες, κάλιο, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, συμβάλλει θετικά στην καρδιαγγειακή και πεπτική υγεία.
Παρ' όλα αυτά, συχνά «κακοποιείται» διατροφικά: τηγανίζεται σε πολύ λάδι ή βράζεται υπερβολικά, χάνοντας έτσι μεγάλο μέρος από τα θρεπτικά της συστατικά.
Μάθετε στο Bovary.gr πώς να μαγειρέψετε σωστά τη μελιτζάνα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο