Διατροφολόγος του Χάρβαρντ αποκαλύπτει το ένα τρόφιμο που οι περισσότεροι τρώμε για πρωινό αλλά εκείνη ποτέ - iefimerida.gr

Διατροφολόγος του Χάρβαρντ αποκαλύπτει το ένα τρόφιμο που οι περισσότεροι τρώμε για πρωινό αλλά εκείνη ποτέ

Διατροφολόγος του Χάρβαρντ αποκαλύπτει ποιο τρόφιμο δεν τρώει ποτέ
Πρωινό/ Φωτογραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να είναι φθηνά και να μας λύνουν τα χέρια, αλλά η κατανάλωσή τους συνδέεται με κακή διάθεση, φλεγμονές και πτώση της ενέργειας, προειδοποιεί διατροφολόγος του Χάρβαρντ.

Σύμφωνα με την δρ Ούμα Ναϊντού, Διευθύντρια Διατροφής, Τρόπου Ζωής και Μεταβολικής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, η μείωση των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα στην ψυχική και σωματική υγεία.

Δείτε ποιο τρόφιμο δεν τρώει ποτέ διατροφολόγος του Χάρβαρντ στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρόφιμα διατροφολόγος Χαρβαρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ