Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να είναι φθηνά και να μας λύνουν τα χέρια, αλλά η κατανάλωσή τους συνδέεται με κακή διάθεση, φλεγμονές και πτώση της ενέργειας, προειδοποιεί διατροφολόγος του Χάρβαρντ.
Σύμφωνα με την δρ Ούμα Ναϊντού, Διευθύντρια Διατροφής, Τρόπου Ζωής και Μεταβολικής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, η μείωση των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα στην ψυχική και σωματική υγεία.
Δείτε ποιο τρόφιμο δεν τρώει ποτέ διατροφολόγος του Χάρβαρντ στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο