To απλό τρικ που θα κάνει το μπαγιάτικο ψωμί ξανά αφράτο -Σε λίγα λεπτά

Το ψωμί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τραπεζιού μας/Φωτογραφία: Shutterstock

Το ψωμί σε πολλά νοικοκυριά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τραπεζιού τους. 

To ψωμί μάς αρέσει γιατί είναι αφράτο και γευστικό και συνοδεύει τέλεια τα περισσότερα πιάτα μας. Ωστόσο, πολλές φορές, όταν αγοράζουμε μια φρατζόλα και αφού απολαύσουμε μερικές φέτες ψωμιού όσο είναι φρέσκο, ξεχνάμε να βάλουμε το υπόλοιπο στο ψυγείο για να διατηρηθεί. Το αποτέλεσμα; Το ψωμί σκληραίνει και γίνεται σαν πέτρα, ήδη από την τρίτη ημέρα.

Μην ανησυχείς όμως, καθώς βρήκαμε πώς μπορείς να επαναφέρεις το μπαγιάτικο ψωμί στην αρχική του κατάσταση. Αν δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες και δεν έχει εμφανίσει ίχνος μούχλας, υπάρχει ένα απλό τρικ για να γίνει και πάλι αφράτο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο νερό και τον φούρνο σου, σύμφωνα με το MyDomaine.

Διαβάστε το τρικ για να κάνετε και πάλι φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψωμί τρικ αφράτο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ