Παραδοσιακή συνταγή για τηγανίτες Σάμου με 4 υλικά -Λαχταριστές και τραγανές, τρώγονται αλμυρές και γλυκές - iefimerida.gr

Παραδοσιακή συνταγή για τηγανίτες Σάμου με 4 υλικά -Λαχταριστές και τραγανές, τρώγονται αλμυρές και γλυκές

Φωτογραφία: Ανθία Φιλιππή για το Bovary.gr
Φωτογραφία: Ανθία Φιλιππή για το Bovary.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο λαχταριστά παραδοσιακά πιάτα της Σάμου είναι και οι περιβόητες τηγανίτες, οι οποίες μπορούν να καταναλωθούν σαν γλυκό αλλά και σαν αλμυρό σνακ.

Οι τηγανίτες της Σάμου είναι διάσημες όχι μόνο για το χρυσαφένιο τους χρώμα και την υπέροχη τραγανή υφή τους, αλλά και για την ευκολία με την οποία μπορείς να τις μαγειρέψεις! Πρόκειται για ένα πιάτο «καλωσορίσματος» που άπαξ και επισκεφθείς τη Σάμο, πρέπει να δοκιμάσεις τόσο στην αλμυρή, όσο και στη γλυκιά εκδοχή τους.

Σε άλλες περιοχές μπορεί να τις ακούσεις και ως ανεβατές ή κατιμέρια: για να φτιάξεις τις περιζήτητες -και άκρως λαχταριστές- σαμιώτικες τηγανίτες, θα χρειαστείς τα παρακάτω υλικά, τα οποία σίγουρα υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας.

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τηγανίτες συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ