Τέλος το γαλλικό μανικιούρ: Η βασίλισσα Ράνια υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια - iefimerida.gr

Τέλος το γαλλικό μανικιούρ: Η βασίλισσα Ράνια υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια

Φωτογραφία: Balkis Press/Abaca Press/Profimedia
Φωτογραφία: Balkis Press/Abaca Press/Profimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μανικιούρ έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν κόσμο γεμάτο επιλογές και νέες τάσεις. Συνεχώς εμφανίζονται νέα χρώματα, σχέδια και υφές, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες για κάθε στιλ και περίσταση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας δίνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κομψότητας χωρίς υπερβολές. Στις πρόσφατες εμφανίσεις της επέλεξε ένα χρώμα που με την πρώτη ματιά δείχνει απλό, αλλά τελικά αποδεικνύεται ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο: το κίτρινο του βουτύρου.

Πρόκειται για μια απόχρωση που ισορροπεί ανάμεσα στην αισιοδοξία και τη διακριτική κομψότητα, χωρίς να χάνει τη βασιλική της αύρα. Η τάση αυτή έχει ήδη αποκτήσει δικό της όνομα ως «butter nails».

Δείτε γιατί η βασίλισσα Ράνια επιλέγει butter nails στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ