Ζουμερό κοτόπουλο στην κατσαρόλα -Το μυστικό συστατικό για να βγει τρυφερό και να λιώνει στο στόμα - iefimerida.gr

Ζουμερό κοτόπουλο στην κατσαρόλα -Το μυστικό συστατικό για να βγει τρυφερό και να λιώνει στο στόμα

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανεύκολη συνταγή για «μεθυσμένο κοτόπουλο» στην κατσαρόλα μαγειρεμένο σε μπύρα.

Πρόκειται για μια «τεμπέλικη» συνταγή, ιδανική αν δεν έχετε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στο μαγείρεμα ή αν απλώς δεν έχετε όρεξη να στέκεστε πάνω από την κουζίνα προσέχοντας το φαγητό.

Το μπουτάκι κοτόπουλο μαγειρεμένο στη σάλτσα από μπύρα βγαίνει ζουμερό και τρυφερό και συνδυάζεται τέλεια με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.

Διαβάστε τη συνταγή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοτοπουλο Μπύρα κατσαρόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ