Συνταγή για Ριζότο Μιλανέζε και Γαμοπίλαφο: Ο Πάνος Ιωαννίδης σου δείχνει βήμα-βήμα πώς να τα φτιάξεις | ΓΥΝΑΙΚΑ | iefimerida.gr

Συνταγή για Ριζότο Μιλανέζε και Γαμοπίλαφο: Ο Πάνος Ιωαννίδης σου δείχνει βήμα-βήμα πώς να τα φτιάξεις

Πάνος Ιωαννίδης και ριζότο
Δύο εκλεκτά πιάτα/ Φωτογραφία: Πάνος Ιωαννίδης/Εκδόσεις Πατάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ιταλία λένε: «Το ριζότο το περιμένεις. Δεν σε περιμένει ποτέ»: μια φράση από τον πρόλογο στο νέο βιβλίο του Πάνου Ιωαννίδη «Risotti» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη αποκαλύπτει ένα από τα μεγάλα μυστικά της παρασκευής ενός σωστού ριζότου, την «υπομονή».

Το ρύζι θα πρέπει να βράσει σωστά και να χυλώσει όσο πρέπει χωρίς να είναι στεγνό. Ο Πάνος Ιωαννίδης από 1995 έχει δοκιμάσει άπειρες συνταγές για να καταλήξει ότι το ριζότο είναι μια κουλτούρα, μια φιλοσοφία. Ενα πιάτο με τεχνικές, κανόνες, διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά και ευλαβικά.

Δοκιμάστε να φτιάξετε Ριζότο Μιλανέζε και Ριζότο Γαμοπίλαφο: ο Πάνος Ιωαννίδης δείχνει την διαδικασία βήμα-βήμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τις συνταγές στο Bovary.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριζότο συνταγή ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ