Συνταγή για τρουφάκια με αμύγδαλο και μανταρίνι -Πανεύκολες, χιονάτες μπουκίτσες

Τρουφάκια /Φωτογραφία: Shutterstock

Είναι η εποχή του μανταρινιού, ενός φρούτου τόσο μυρωδάτου, και ζουμερού που λατρεύουμε να τρώμε τον χειμώνα.

Μάλιστα, το φρούτο με το πορτοκαλί χρώμα είναι ιδανικό για γλυκά γιορτινά που έχουν θέση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι τα τρουφάκια με μανταρίνι και αμύγδαλο, που είναι λευκά σαν μικρές μπάλες χιονιού.

Κάθε χρόνο, η μητέρα μου τα φτιάχνει για τα Χριστούγεννα και τα βάζει σε μια γυάλινη πιατέλα στην τραπεζαρία μέσα σε πολύχρωμες χάρτινες θήκες. Είναι πανεύκολες μπουκίτσες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Η συνταγή που δοκίμασα είναι διαφορετική αλλά εξίσου πεντανόστιμη.

Διαβάστε τη συνταγή για πανεύκολα τρουφάκια με μανταρίνι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ