Βελούδινος και αρωματικός πουρές πατάτας από τον Γιάννη Λουκάκο -Το υλικό που απογειώνει τη γεύση

Τέλεια υφή, πλούσια γεύση/ Φωτογραφία: Shutterstock

Ζεστός, βελούδινος, αρωματικός: ο πουρές πατάτας αν μαγειρευτεί σωστά, μπορεί να ξεπεράσει σε απόλαυση την τηγανητή πατάτα, την «βασίλισσα» του comfort food.

Αν οι πατάτες, το βούτυρο και το γάλα είναι καλής ποιότητας, τότε η ένωση αυτών των υλικών μπορεί να δημιουργήσει ένα πιάτο υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας.

Ο πουρές πατάτας έχει την δική του τέχνη: επιλέξαμε την εκδοχή που προτείνει ο σεφ Γιάννης Λουκάκος. H δική του συνταγή για πουρέ πατάτας έχει μια σειρά από βήματα που μας θέλουν υπομονετικούς -σε καμία περίπτωση βιαστικούς και επιπόλαιους στην διαχείριση των υλικών. Οταν ολοκληρώσετε την εκτέλεση της συνταγής, μπορείτε να προσθέσετε ένα υλικό που σύμφωνα με τον σεφ συμπληρώνει τέλεια το πιάτο.

Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ