fbpx Pinsa: Η αρχαία βερσιόν της ιταλικής πίτσας που τρως χωρίς τύψεις -Πιο ελαφριά και λαχταριστή | ΓΥΝΑΙΚΑ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

Pinsa: Η αρχαία βερσιόν της ιταλικής πίτσας που τρως χωρίς τύψεις -Πιο ελαφριά και λαχταριστή

Πίτσα σε ξύλινη επιφάνεια
28|01|2020 | 15:09
Η light εκδοχή της πίτσας/ Φωτογραφία: Victoria Shes/ Unsplash

Από τα πιο αγαπημένα πιάτα των πιστών καλοφαγάδων και των φανατικών της γαστρονομίας είναι η λαχταριστή πίτσα.

Αγαπημένη συνήθεια στην έξοδο με φίλους, η ζεστή και πεντανόστιμη πίτσα μετρά αμέτρητες θαυμαστές ανά τον κόσμο, ενώ οι διάφορες παραλλαγές που συναντά κανείς μας αφήνει μόνο με τη δυσκολία της επιλογής.

Βέβαια, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πίτσα αποτελεί και μια θερμιδική «βόμβα» και είναι πλούσια σε λιπαρά. Φυσικά, κάθε τόσο μπορούμε να την απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις. Ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπορούμε να την προτιμούμε συχνά. Εδώ, έρχεται να δώσει τη λύση η pinsa, η αρχαία και πιο light βερσιόν της πίτσας, που την έτρωγαν στην αρχαία Ρωμη.

Για την ετοιμασία της ζύμης δε χρειάζονται πολλά υλικά, ενώ από πάνω μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να προσθέσετε ό,τι ταιριάζει στους γευστικούς σας κάλυκες.

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ