Συνταγή για πάβλοβα με μόνο 5 υλικά: Δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό που γίνεται πανεύκολα - iefimerida.gr

Συνταγή για πάβλοβα με μόνο 5 υλικά: Δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό που γίνεται πανεύκολα

πάβλοβα
Φωτογραφία: Unsplash/toa-heftiba
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι θέλουμε να απολαμβάνουμε δροσιστικά και ελαφριά γλυκά, που μας δίνουν τη γεύση που χρειαζόμαστε αλλά δεν μας βαραίνουν.

Αυτά τα γλυκά είναι ό,τι πρέπει για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι η πάβλοβα. Πήρε το όνομά της από την Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, όμως χώρα καταγωγής του γλυκού είναι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Είναι ένα γλυκό που φτιάχνεται με μαρέγκα, φρούτα και σαντιγί, με τραγανή κρούστα και κρεμώδης υφή από μέσα. Και μπορεί να φαίνεται δύσκολο και απαιτητικό γλυκό, ωστόσο, υπάρχουν πανεύκολες παραλλαγές με λίγα υλικά. Βρήκαμε μια απίθανη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη για λαχταριστή και δροσερή πάβλοβα με μόνο 5 υλικά.

Δείτε τη συνταγή για πάβλοβα με 5 υλικά στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή υλικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ