Συνταγή για παραδοσιακή μαγειρίτσα αυγολέμονο -Λαχταριστή και μυρωδάτη, θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς - iefimerida.gr

Συνταγή για παραδοσιακή μαγειρίτσα αυγολέμονο -Λαχταριστή και μυρωδάτη, θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς

μαγειρίτσα αυγολέμονο
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μαγειρίτσα είναι το πρωταγωνιστικό πιάτο του πασχαλινού τραπεζιού.

Αυτή η «σύνθετη» σούπα με το βαρύ άρωμα και την πλούσια γεύση είναι συνδεδεμένη με τόσες αναμνήσεις και εικόνες, από τραπέζια γεμάτα αγαπημένα πρόσωπα, γέλια και ανταλλαγές ευχών.

Υπάρχουν άφθονες εκδοχές της μαγειρίτσας, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που δοκιμάζουν να την ετοιμάσουν χωρίς κρέας, με μανιτάρια και άλλες εναλλακτικές. Ωστόσο, μία είναι η παραδοσιακή συνταγή και είναι η καλύτερη -η μαγειρίτσα αυγολέμονο με μυρωδικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το εφετινό Πάσχα, ο executive chef του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», Αστέριος Κοστούδης, μας δίνει την απόλυτη συνταγή για λαχταριστή και μυρωδάτη μαγειρίτσα αυγολέμονο με άνηθο και μαρούλι και είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει και τους πιο «δύσκολους»!

Δείτε την παραδοσιακή συνταγή για λαχταριστή μαγειρίτσα αυγολέμονο στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ