fbpx Συνταγή για βελούδινη κρέμα μπαβαρουάζ -Δροσερή και λαχταριστή, ό,τι πρέπει για το Σαββατοκύριακο | ΓΥΝΑΙΚΑ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ

Συνταγή για βελούδινη κρέμα μπαβαρουάζ -Δροσερή και λαχταριστή, ό,τι πρέπει για το Σαββατοκύριακο

Κρέμα μπαβαρουάζ
15|08|2020 | 19:11
Κρέμα μπαβαρουάζ /Φωτογραφία: Shutterstock

Θα λατρέψετε αυτό το υπέροχο δροσερό και λαχταριστό γλυκό του Στέλιου Παρλιάρου!

Τα δροσιστικά γλυκά δεν θα μπορούσαν παρά να κυριαρχούν στα καλοκαιρινά τραπέζια. Είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να πάρουμε ενέργεια μετά το μπάνιο! Ψάχνοντας για το ιδανικό γλυκό, βρήκαμε μια απίθανη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για κρέμα μπαβαρουάζ.

Πρόκειται για την περίφημη κρέμα Βαυαρίας, η οποία λέγεται ότι έφτιαξε πρώτος ένας από τους πρώτους διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ, τον Marie-Antoine Carême. Ο ιστορικός αυτός ζαχαροπλάστης ενθουσίαζε την παριζιάνικη ελίτ με τα γλυκά, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Ναπολέοντα!

Μια βελούδινη κρέμα που μπορούμε να απολαύσουμε ως ανάλαφρο επιδόρπιο! Η εκδοχή του Στέλιου Παρλιάρου είναι με καβουρδισμένους και αλεσμένους ξηρούς καρπούς, με πλούσια γεύση, που αφήνει δροσερή αίσθηση στον ουρανίσκο.

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ