Τα τηγανητά κολοκυθάκια μετρούν φανατικούς οπαδούς και αρέσουν σε όλους.
Είναι απολαυστικά, τέλεια με ούζο ή απλά ένα δροσερό αναψυκτικό και είναι το ιδανικό συνοδευτικό. Βέβαια, τρώγονται και σκέτα, με γιαούρτι ή τζατζίκι. Από την άλλη, για πολλούς το τηγανητό λάδι αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας, με αποτέλεσμα να μην τα φτιάχνουν συχνά στο σπίτι και να μην τα παραγγέλνουν όταν βγαίνουν για φαγητό.
Αν κάνει κανείς μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα βρει πολλές εναλλακτικές για τις συνταγές που θεωρούνται απαγορευτικές. Εμείς ανακαλύψαμε μια υπέροχη συνταγή για τραγανά κολοκυθάκια στον φούρνο, με υπέροχη γεύση, που σίγουρα θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.
Δείτε τη συνταγή για τα τραγανά κολοκυθάκια φούρνου, σαν τηγανητά, στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο