Το κοκκινιστό μοσχαράκι στην κατσαρόλα είναι ένα από τα πιο «μαμαδίστικα» φαγητά και παραμένει διαχρονικό και πάντα πεντανόστιμο.
Τα μυστικά για ένα πεντανόστιμο κοκκινιστό μοσχαράκι που θα ξετρελάνει κάθε καλοφαγά είναι αφενός να είναι μαλακό το κρέας και αφετέρου τα «μαγικά» μπαχαρικά που του δίνουν την υπέροχη γεύση και τα αρώματα.
Αναζητώντας στο ίντερνετ ανακαλύψαμε μια απίθανη συνταγή για κοκκινιστό μοσχαράκι με μυρωδικά που λιώνει στο στόμα. Μελωμένο, με αρώματα και πλούσια γεύση, είναι ένα πιάτο που θα κάνετε ξανά και ξανά!
Δείτε τη συνταγή για κοκκινιστό μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο