Τα κεφτεδάκια είναι ένας παραδοσιακός ελληνικός μεζές με αρώματα που αφυπνίζουν μνήμες.
Οι αγαπημένοι μας κεφτέδες αποτελούν το πιο δημοφιλές ορεκτικό στο ελληνικό τραπέζι και οι παραλλαγές του νόστιμου πιάτου είναι αμέτρητες, καθώς κάθε νοικοκυριό έχει τη δική του συνταγή και κάθε μάγειρας τα δικά του «μυστικά».
Μία ευρέως αποδεκτή αλήθεια για μυρωδάτα και νόστιμα κεφτεδάκια ωστόσο είναι να ζυμώνει κανείς τον κιμά και να τον αφήνει μερικές ώρες στο ψυγείο για να δέσουν όλα τα υλικά και οι γεύσεις μεταξύ τους.
Διαβάστε την νόστιμη συνταγή για αρωματικά κεφτεδάκια στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο