Ο αρακάς είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο, και πλούσιο σε θρεπτική αξία όσπριο που αποτελεί αγαπημένη επιλογή στα οικογενειακά τραπέζια.
Στις περισσότερες συνταγές αρακά συνηθίζουν να πρωταγωνιστούν υλικά όπως ντομάτα, καρότο, πελτές, λεμόνι κ.ο.κ. τα οποία χρησιμοποιούνται για να διανθίσουν τη γεύση του πιάτου.
Ωστόσο, πολλές φορές η νοστιμιά βρίσκεται στην απλότητα, γι' αυτό κι εμείς ακολουθούμε μια πιο αφαιρετική προσέγγιση και προτείνουμε αυτή την λαχταριστή συνταγή αρακά η οποία βασίζεται σε τρία μόλις υλικά - τον αρακά, το κρεμμύδι και τον άνηθο ως αρωματικό.
Όσον αφορά την επίτευξη της απόλυτης γεύσης αλλά και της τέλειας υφής στο χύλωμα του αρακά υπάρχουν ορισμένα μυστικά που θα σας εγγυηθούν το ιδανικό αποτέλεσμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο Bovary.gr