Συνταγή για φασολάδα κοκκινιστή και χυλωμένη: Το απόλυτο πιάτο του φθινοπώρου για τα πρώτα κρύα

Φωτογραφία: Shutterstock

Ο φθινοπωρινός καιρός και τα πρώτα κρύα έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους.

Αυτό που θέλουμε είναι ένα αχνιστό πιάτο για να μας ζεστάνει και να μπούμε σε cozy, χουχουλιάρικο mood. Οι ζεστές σούπες έχουν την τιμητική τους κάθε φθινόπωρο και χειμώνα και λατρεύουμε να τις απολαμβάνουμε κάτω από την κουβέρτα μας, στον καναπέ βλέποντας την αγαπημένη μας σειρά.

Η φασολάδα είναι η κατ’ εξοχήν παραδοσιακή ελληνική σούπα, που δεν λείπει από κανένα τραπέζι. Μεγαλώσαμε με τη φασολάδα της μαμάς και της γιαγιάς. Πλέον την φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι, καθώς είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζαμε.

Βρήκαμε μια απίθανη συνταγή για κοκκινιστή, χυλωμένη φασολάδα που είναι πραγματική απόλαυση.

Διαβάστε τη συνταγή για αχνιστή φασολάδα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φασολάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ