Το προϊόν που έχουμε στο νεσεσέρ και καθαρίζει τα αθλητικά παπούτσια -Χωρίς ξίδι ή σόδα - iefimerida.gr

Το προϊόν που έχουμε στο νεσεσέρ και καθαρίζει τα αθλητικά παπούτσια -Χωρίς ξίδι ή σόδα

Φωτογραφία Unsplash
Φωτογραφία Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλύσιμο των ρούχων είναι μια συνηθισμένη διαδικασία, όμως ο καθαρισμός των αθλητικών παπουτσιών συχνά αποδεικνύεται πιο απαιτητικός και δύσκολος.

Οι λεκέδες συχνά επιμένουν και δεν φεύγουν εύκολα, ακόμη και με γνωστές σπιτικές λύσεις όπως η μαγειρική σόδα ή το ξύδι.

Υπάρχει όμως ένα προϊόν που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό και δεν προέρχεται από τον κόσμο του καθαρισμού, αλλά από εκείνον του μακιγιάζ: το νερό micellar.

Δείτε το προϊόν που καθαρίζει τα αθλητικά παπούτσια, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ