Όταν επρόκειτο για το πρωινό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ακολουθούσε πάντα μια συγκεκριμένη ρουτίνα.
Σύμφωνα με τον προσωπικό της σεφ, Ντάρεν ΜακΓκρέιντι, ο οποίος εργάστηκε στο παλάτι από το 1982 έως το 1997, η Νταϊάνα είχε ένα αγαπημένο γεύμα που απολάμβανε καθημερινά: βρώμη που είχε μουλιάσει όλη τη νύχτα.
Ο ΜακΓκρέιντι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ μαγειρεύοντας για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, μετακινήθηκε το 1993 στο Παλάτι του Κένσινγκτον, αναλαμβάνοντας χρέη προσωπικού σεφ της Νταϊάνα.
Σε βίντεό του στο YouTube, μοιράζεται λεπτομέρειες από αυτή την περίοδο και θυμάται τη στροφή της πριγκίπισσας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όπως είπε, εκείνη την εποχή η Νταϊάνα είχε αφοσιωθεί στις φιλανθρωπίες και επισκεπτόταν τακτικά το γυμναστήριο.
Δείτε ποιο ήταν το αγαπημένο πρωινό της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Bovary.gr