H πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας με σακάκι από τα Zara -Οικονομικό, σε υπέροχο χρώμα, πάει με όλα [εικόνες] - iefimerida.gr

H πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας με σακάκι από τα Zara -Οικονομικό, σε υπέροχο χρώμα, πάει με όλα [εικόνες]

H πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας
H πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας/Φωτογραφία: detdanskekongehus/instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας έκανε μια κομψή εμφάνιση φορώντας ένα σακάκι από τα καταστήματα Zara.

Η γαλαζοαίματη είναι μία από τις πιο σικ και καλοντυμένες royals. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα προσεγμένες και φινετσάτες και πρόσφατα η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας έκανε μια κομψή εμφάνιση φορώντας ένα οικονομικό σακάκι από τα Zara σε πράσινο χρώμα.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας βρέθηκε σε μια ετήσια εκδήλωση της WWF και επέλεξε να φορέσει ένα Zara σακάκι σε πράσινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με γκρι παντελόνι σε καμπάνα γραμμή από τον οίκο Celine. Από μέσα φορούσε ένα μαύρο τοπ και το look της ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες από τον οίκο Valentino.

Δείτε την εμφάνιση της πριγκίπισσας Μαίρη της Δανίας στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ