Λέγεται πως «η μαγειρική είναι τέχνη» και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Και αυτό φαίνεται και από το αν το στήθος κοτόπουλο σας βγαίνει τρυφερό.
Μια πρώτη ύλη μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να έχει εντελώς διαφορετική γεύση, δημιουργώντας ποικίλους γευστικούς συνδυασμούς και ευφάνταστα πιάτα. Ωστόσο, μια λάθος τεχνική μπορεί να καταστήσει ένα πιάτο άγευστο και μη απολαυστικό.
Ένα από τα φαγητά το οποίο συνηθίζει να καταστρέφει κανείς λόγω λάθος τεχνική είναι το κοτόπουλο, και δη το στήθος, καθώς αυτό που το κάνει τόσο λαχταριστό είναι η τρυφερότητα και η ζουμερή υφή του, κάτι σχετικά δύσκολο να επιτευχθεί.
Υπάρχουν όμως 5 μυστικά για να διατηρήσετε το κοτόπουλό σας ζουμερό και γευστικό. Μην ανησυχείτε- δεν πρόκειται για πυρηνική επιστήμη, απλώς για εύκολες τεχνικές που πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν.
Δείτε τα 5 μυστικά για ζουμερό στήθος κοτόπουλο στο Bovary.gr.