Πώς είναι σήμερα η πολυκατοικία του «Ρετιρέ» -Η θυρωρός αποκαλύπτει ποιοι μένουν πλέον εκεί - iefimerida.gr

Πώς είναι σήμερα η πολυκατοικία του «Ρετιρέ» -Η θυρωρός αποκαλύπτει ποιοι μένουν πλέον εκεί

Το «Ρετιρέ» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παρά τη μεγάλη απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό
Το «Ρετιρέ» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παρά τη μεγάλη απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε καλοκαίρι, μαζί με τις επαναλήψεις του «Ρετιρέ», επιστρέφει και μία από τις πιο γνώριμες εικόνες της ελληνικής τηλεόρασης, η πολυκατοικία που εμφανίζεται στους τίτλους αρχής της σειράς του Γιάννη Δαλιανίδη.

Το κτίριο, που βρίσκεται πίσω από το Χίλτον, σε μια ήσυχη γειτονιά κοντά στην Εθνική Πινακοθήκη, εξακολουθεί να στέκεται σχεδόν αναλλοίωτο περισσότερα από 30 χρόνια μετά τα γυρίσματα, συνεχίζοντας να τραβά το βλέμμα όσων το αναγνωρίζουν.

Περνώντας την είσοδο, η θυρωρός μας επιβεβαίωσε αυτό που οι περισσότεροι υποψιάζονται μόλις αντικρίζουν την πρόσοψη.

Δείτε στο Bovary.gr φωτογραφίες από την πολυκατοικία του «Ρετιρέ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ