Το τζατζίκι είναι από τους πιο αγαπημένους ελληνικούς μεζέδες, αλλά για να πετύχει πραγματικά, χρειάζεται τη σωστή υφή και την ιδανική ισορροπία γεύσεων.
Αν θέλετε το τζατζίκι σας να είναι πηχτό, κρεμώδες και γεμάτο νοστιμιά, υπάρχουν μερικά απλά tips που κάνουν όλη τη διαφορά.
Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή και τα μικρά μυστικά που θα το απογειώσουν
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο