Πηχτό και απολαυστικό τζατζίκι -Η συνταγή και το υλικό που θα το απογειώσει σε γεύση - iefimerida.gr

Πηχτό και απολαυστικό τζατζίκι -Η συνταγή και το υλικό που θα το απογειώσει σε γεύση

Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε και δεν βγαίνει το τζατζίκι πηχτό και κρεμώδες
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τζατζίκι είναι από τους πιο αγαπημένους ελληνικούς μεζέδες, αλλά για να πετύχει πραγματικά, χρειάζεται τη σωστή υφή και την ιδανική ισορροπία γεύσεων.

Αν θέλετε το τζατζίκι σας να είναι πηχτό, κρεμώδες και γεμάτο νοστιμιά, υπάρχουν μερικά απλά tips που κάνουν όλη τη διαφορά.

Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή και τα μικρά μυστικά που θα το απογειώσουν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή τζατζίκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ